Jag heter Philip Hjelmberg och är personen bakom By REDIG. Jag har under många år hjälpt företagare att utveckla sina företag via sina ekonomisystem. Detta intresse och passion för företagande ledde till att jag själv startade ett. Med stöttning ifrån min sambo tog jag steget i början av februari 2019. Det är det roligaste, mest utmanande och motiverande beslutet jag någonsin har tagit!

I våra hemtrakter i Småland är REDIG så nära ett arv man kan komma och att vara REDIG är bland det viktigaste och finaste man kan bli kallad tycker vi. Det tyder på en genuin ödmjukhet inför medmänniskor, man ska göra rätt för sig och ta ansvar för det man åtar sig. Detta är också grundpelarna för oss. Därför valde valde vi att i början av 2019 grunda REDIG. När du bemöts av REDIG så ska du känna att du bli hörd, respekterad och att det blir en fantastisk upplevelse som skiljer sig från andra. Detta vill vi också framhäva i våra produkter. De ska möta dina förväntningar, det ska vara en upplevelse som visa att du är uppskattad av oss och framförallt känna att du gjort rätt val.

Vår vision

Varför det blev produkter såsom plånböcker i äkta läder va ingen självklarhet. Vår ursprungstanke grundade sig i säkerhet och att alla ska kunna ha kvalitetsplånböcker . Närmare bestämt  RFID-skyddade plånböcker. Det var också då vi insåg att vi ville kombinera allt: plånbok, korthållare, RFID-skydd, äkta läder av högsta kvalitet. Vi fastnade för detta. Produkter som håller hög kvalitet och ger dig kund det där extra som vi kan vara stolta över och stå bakom. Dessa val vi gjort har lett oss in på banan att expandera med fler produkter i läder, men bara om det kan hålla den höga standarden du förtjänar.

Med ett varumärke som vi är stolta över och ditt förtroende, vill REDIG ge tillbaka till samhället. Genom att handla hos oss skänker REDIG 1% av din ordersumma till en utsatt och bortglömd grupp i samhället – de hemlösa.

Visionen för REDIG är att producera produkter i läder med högsta kvalitet och skapa en upplevelse som aldrig glöms bort.

”Smålänningen är till sin natur vaken och intelligent, flitig och sträfsam, rask och hurtig, men likväl foglig till lynnet, händig och slug, hvilket allt medför åt honom den förmånen, att han äfven med små medel kan taga sig fram i lifet.”

– I Nordisk Familjebok från 1917

Med andra ord – REDIG.